View Single Post
Vechi 04.07.2013, 20:53:48
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Geo_Geo79 Vezi mesajul
Si eu am fost la Pr Iustin acum ceva timp (2-3 ani), si a fost intrebat despre cipuri (sunt pe carduri, pasapoarte etc) si pr a spus printre altele ca preotii care au cipuri (in acte etc) pierde harul, desigur am discutat cu duhovnicul meu si nu este de acord, harul nu se pierde asa usor. Fiecare om are caderile lui, ispitele lui si nu trebuie sa judecam, pe pr nici atat nu-l judec stiu ca este om sfant.
Parintele Justin, ca si parintele Gabriel Nicu, parintele Elpidie, parintele Adrian Fageteanu, Parintele Kalistratos, parintele Paisie Aghioritul, Sfantul Lavrentie de Cernigovov si alti duhovnici au anticipat sirul de compromisuri pe care vor fi nevoiti preotii sa le accepte: acte cu cip, cipuri implantate, ecumenism, casatorii religioase ale homosexualilor etc.

Un pic de verticalitate e necesara, totusi. Ne asezam in genunchi in fata lui Hristos, nu si in fata provocarilor antihristice. Alegem pe cine sa ascultam: duhovnicii sau duhul lumesc. Mantuirea se obtine in urma unui lung sir de alegeri.
Reply With Quote