View Single Post
Vechi 01.07.2013, 14:44:48
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Este destul de incert ce se intampla in aceste cazuri.
Legarea cununiilor cuiva,logic ,are repercursiuni asupra viitorului acelei persoane,asupra cursului vietii.
Persoana poate cadea in deznadejde,se poate intoarce impotriva Lui Dumnezeu,poate huli impotriva Lui si in cele din urma va pierde sansa la mantuire!
In aceste cazuri nu stiu cum cei care au legat cununiile acelei persoane mai pot fi iertati si pupati de Dumnezeu pe crestet! Iertare,iertare insa plata pentru greseli tot se aplica!
Nu cred ca cineva iti poate face un rau daca esti sub protectia lui Dumnezeu, daca te spovedesti, te impartasesti, respecti canonul duhovnicului. Imi amintesc de viata Sfintilor Ciprian si Iustina. Iustin fiind mare vrajitor si facand putenice vraji tinerei Iustina, ramane surprins ca acestea nu au niciun efect. Intelegand de ce se intampla asta, se converteste la crestinism. Sa te ocupi cu vraji sub orice forma, nu este desigur un lucru bun si nu atragi binecuvantarea lui Dumnezeu, dar daca regreti si te pocaiesti, asemenea Sfantului Ciprian, Dumnezeu te iarta si nu te pedepseste.
Reply With Quote