View Single Post
Vechi 29.06.2013, 03:33:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nastya Vezi mesajul
Nu cred ca o bijuterie discreta este anticrestina. [Eu nu port cercei si n-am purtat niciodata nici macar cercei cu clips (dar e problema mea); dar am purtat, la timpul potrivit cate un inel (sau inele) de argint si bratari si ce se mai purta pe vremea The Beatles, sau Janis Joplin sau Woodstock.] Nu cred ca am devenit mai pioasa sau mai crestina cand am renuntat. Am renuntat pentru ca au trecut si varsta si silueta care imi permiteau sa port. Si m-am straduit si ma straduiesc sa nu fiu penibila.
Pai e logic, nu s-a schimbat nimic pentru ca ai renuntat ca nu mai erau compatibile cu varsta, nu pentru ca ai inteles ca sunt in conflict cu statutul de femeie crestina.

Adica daca tot s-a vorbit aici de Maica Domnului, o vezi cu inele si bratari gen "The Beatles, sau Janis Joplin sau Woodstock"?

Cum este justificata necesitatea acestui gen de accesorii, eu nu pot sa inteleg.

Femeile cred ca barbatii le cred mai interesante cu asa ceva? Sau?

Oricum, felicitari si pentru ca mai exista simtul penibilului, e o calitate rara in ziua de azi, ba chiar ai zice ca se reduce o data cu varsta.

Cate femei in varsta n-ati fazut rujate si uneori chiar strident/evident?
De ce o fac? Buna intrebare..

Last edited by AlinB; 29.06.2013 at 04:08:25.
Reply With Quote