View Single Post
Vechi 28.06.2013, 01:25:26
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Foarte rau daca asa se intampla,noi romanii in alte tari nu putem schimba legile si nici nu facem ce vrem trebuie sa respectam legile tarii in care santem si sa vorbim limba tarii care ne-a adoptat, in Rom e ghiveci. Scuze nu invinovatesc pe nimeni de pe forum.
Cunosc tineri in Romania care sunt extraordinari. Mai sunt si tineri care bajbaie, sa zic asa. Cand am zis ca tot ce e romanesc este calcat in picioare, m-am referit mai ales la intelectuali, cei din guvern, mass-media. Avem atatia oameni frumosi si talentati, si din trecut si din prezent, si nu sunt promovati, ca deh, sunt romani. Si daca e romanesc, nu e bun. Incarcam sa imitam tot ce vedem noi prin Occident si nu e bine asta. Nu cred ca romanii ar trebui sa copieze sistemele din Occident.

Ma uimeste o chestiune. Romanii din disapora nu sunt uniti deloc. De bine de rau, in Romania mai sunt comunitati mai gasesti pe cineva, dar in disapora e jale. Nu ne ajutam intre noi, nu formam comunitati, multi nici nu spun ca sunt romani altor romani, se prefac ca nu inteleg romana etc. Si ma uit la alte natii: chinezi, filipinezi, greci, rusi, spanioli, italieni..sunt uniti si se ajuta. Foarte trist.

In fine. E un subiect ptr. alt topic.
Reply With Quote