Acuma sincer, astia-s si Catolici si pe langa asta, cred ca e o pastila aruncata de cei ce sunt impotriva crestinismului, de ce nu s-ar fi dus la o prostituata preotii astia? Voia neaparat copii... sa fim seriosi, daca exista un caz la un milion de asa ceva si deja toti fac asta.
Parerea mea e ca toti suntem pe fiecare meserie ca o clasa de elevi, fiecare ati avut colegi mai buni si colegi mai rai, dar daca unul e labil psihic, asta nu inseamna ca toti sunt, ma enerveaza usurinta cu care generalizeaza presa.
Pe langa asta cu riscul de a-mi sari tot forumul in cap, subiectul nu-si avea rostul avand in vedere ca asta e un forum Crestin Ortodox sa zic asa, nu Crestin Catolic.
- "O babă murdară pe picioare, care stă în fața icoanei Maicii Domnului în biserică, față de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare așa, dihor." ( Petre Țuțea )
- "Fara Dumnezeu, omul ramane un biet animal rational si muritor, care vine de nicaieri si merge spre nicaieri." ( Petre Țuțea )
- "Daca Dumnezeu nu exista, nu pierzi nimic crezand in El, dar daca El exista si nu crezi, atunci ai pierdut totul." ( Blaiese Pascal )
|