View Single Post
Vechi 27.06.2013, 01:27:32
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Din pacate ai dreptate, frate Zaharia. Nu trebuie sa ma uit la altii, ci ma uit la mine si e destul.
Tot ni se pare ca suntem masura lucrurilor si asteptam lauda pentru fiecare mic gest pe care il facem.
Asa ca nu te supara, frate, ca nu ne plac cuvintele tale mustratoare; noua ne plac doar cuvintele de lauda. Minte-ne frumos si vom accepta fiecare vorbulita.
Chiar noi ne laudam in gand pentru te miri ce lucru de nimic; si doar stim de la cine vin gandurile de slava desarta! Din experienta mea, imi vin aceste ganduri de lauda de fiecare data cand am gresit. De cand am realizat acest lucru, o lauda pe care mi-o aduc singura e semn sigur ca nu merit nici o lauda.

Din cand in cand ar trebui sa mai acceptam si aceste mustrari; cu siguranta le meritam, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru.
Adevarat. Insa aici e vorba despre o tanara care poate nu a mai mers la manastire pana acum si e la inceput de drum. Criticand-o ca nu are pantaloni si facandu-i morala nu o va ajuta sa creasca. Sau ati uitat cum era la inceput de drum ?
Reply With Quote