Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
De ce la serviciu te zelesti de cele mai multe ori peste puteri? De ce la tine acasa, intr-ale gospodariei te zelesti pina la limita puterilor taler ? De ce cu copiii tai te zelesti cit poti de mult ?
Nu-i asa ca pe Hristos il klasi la urma coadei ? De el nu mai ai rtimp, nu mai ai puteri ! Pt. el faci doar cit poti !
Si daca masori cu masura acesta, tie cu ce crezi ca ti se va masura ?
|
Nu prea ați nimerit-o cu aceste întrebări retorice, zic eu.
Am zis într-adevăr că fiecare se străduiește după puteri, iar în timp, cu harul lui Dumnezeu și cu strădania sa, poate ajunge să asculte cât mai multe din și cât mai bine poruncile Sale.
Dumneavoastră cum procedați cu neputințele dumneavoastră? Le-ați depășit pe toate? Sau e musai ca îmbrăcămintea adecvată să fie primul pas obligatoriu și cel mai ușor de făcut și în special la asta s-a referit intervenția dumneavoastră?
Sau cunoașterea, ați dobândit-o pe toată și dintr-o dată? Nu puteți admite că suntem diferiți, dar această diversitate nu ne împiedică să ne rugăm lui Dumnezeu să ne primească? Nu am avut gânduri viclene când am scris, nu sunt adepta amânării momentului ascultării șamd, dar îmi păreți intransingent, deși adesea am luat în considerare ce ați scris...
Intransigența îmi pare că împiedică iertarea... Să fim într-adevăr atenți cu ce măsură judecăm...