View Single Post
Vechi 25.06.2013, 15:44:25
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Parintele Calciu spune ca in toate tarile comuniste a existat un nationalism material si nu unul pe linie de credinta. Dar si acest nationalism material tot a fost mai bun decat lipsa totala de nationalism pe care o vedem astazi la clasa politica. Ceausescu nu ar fi vandut aurul si gazele, asa cum vor sa faca cei de acum.
Unele lucruri se lasa greu intelese si mai ales crezute de catre copiii de astazi .
Iar Dumnezeu ingaduie aceasta tocmai pt. pacatele noastre.
Dar daca cei ce fac afirmatii de acest gen sunt adulti, atunci este si mai jenant.
Ce frumos spunea Mintuitorul catre Pavel pe drumul Damascului : greu iti este Saule sa dai cu piciorul in tepusa... !?
Greu ne este si nou astazi multora !
Nu tin cu Ceausesc, absolut deloc, dar nici nu pot sa ma fac chior acolo unde totusi este putina lumina si doar pt. ca este putina sa zic ca defapt nu este deloc .
Ma gindesc ca oarecind si Mintuitorul va folosi aceasta masura cu care masor eu acum chiar la judecata mea si atunci mi-ar prinde tare bine ca in noianul de pacate si caderi si neascultari pe care le tot fac de cind m-am nascut sa imi gaseasca si citeva lucruri bune de care sa si tina cont . Sigur imi va fi de mare folos acest lucru ca cica asa ar fi spus chiar El intr-un loc: masura cu care masori , ti se va masura tie !
(NB: nu sunt impotriva sorei Ekat. ci dimpotriva)

Last edited by zaharia_2009; 25.06.2013 at 15:46:31.
Reply With Quote