Subiect: Afirmatii
View Single Post
Vechi 24.06.2013, 16:03:35
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ateismul inseamna ratiune Vezi mesajul
Va multumesc cordial pentru tot sprijinul moral acordat.Am avut o furie latenta ce a izbucnit cu vehementa,iar voi,oameni afabili si plini de suflet,mi-ati aratat o intelegere pe care n-am cunoscut-o niciodata.Spiritualitatea,cititul,conversatiile ce vizeaza altceva decat parte abjecta a vietii,meditatia -toate imping catre singuratate,iar animozitate fata de oamenii de speta joasa din punct de vedere intelectual e inerenta(si eu sunt tot atat de mizerabil).Ma
certam adeseori cu cei ce se considerau crestini totalmente si aveam un dispret colosal,nu fata de credinta lor,ci fata de viata boema pe care-o duceau,de la bautura pana la dezbracat cu lejeritate in primul loc dosnic.Erau capabili sa vorbeasca numai despre alcool,fotbal si femei,iar cand ii intrebam despre orientarile lor religioase imi spuneau net:"Crestin".N-aveau niciun strop de sensibilitate,de frumusete interioara...
Asa suntem noi oamenii, mai slabi. Unii incearca sa se ridice, altii inca bajbaie. De aceea ti-am sugerat sa nu te iei dupa oamenii pacatosi, ci sa te uiti la Sfinti, la parintii romani pe care i-am avut si inca ii avem. Ai auzit de Parintele Nicolae Tanase, nu? El e in Prahova. Are grija de atatia copilasi parasiti si batranei abandonati de copii. Merge mereu la conferinte ptr. ai ajuta pe tineri sa se orienteze mai bine. Este o tabara acolo, poate vei fi curios sa mergi si tu. Sau Manastirea Oasa. Acolo merg multi tineri si fac mereu intalniri si tabere. Chiar in vara asta este o tabara la aceasta Manastire.

Ce vreau sa spun este ca, daca doresti sa ii cunosti pe crestinii ortodocsi, trebuie sa iesi si sa mergi in mijlocul lor, acolo unde se aduna ei. La manastiri, biserici, tabere, asociatii gen ASCOR, Ortodoxia Tinerilor.
Reply With Quote