View Single Post
Vechi 23.06.2013, 13:25:05
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ignatiu Vezi mesajul
Multi din cei luati din uniunua sovietica aveau un regim special. Egal daca erau femei, barbati sau copii ei primeau o ratie de 200 calorii pe zi, la munca extenuanta de 18 ore . Supravietuirea in medie era de 200 zile. Acelasi regim aveau parte si cei luati din grecia si serbia. Informatile sunt generale si libere, este doar un avertisment pentru ziua de maine. S-ar putem sa o patim la fel si atunci ne intrebam: dar eu nu am stiut?
Nu purtati grija altora . Eu cred ca aveti atitea lucruri de indreptat si de pus la punct cu dvs. incit de ceilalti nici nu ar trebui sa va arda, din acest punct de vedere .
Indiferent ce ati citit si pe unde(si nu stau acum sa fac comentarii asupra originii articolelor, asupra originii celui care l-a scris s-au l-a comandat) cifra este mult, dar mult, exagerata ! Numai incapatinarea si credulitatea legata de a lua in seama fara discernamint, pe oricene si de pe oriunde, chiar daca, in mod exagerat vorbind s-ar numi si Academia Roamana, va poate indemna sa credeti asa ceva .
Ginditi-va ca sunt 70 de ani de la sfirsitul razboiului. 70 de ani, de studii, descoperiri, deconspirari, de marturii ale supravietuitorilor si ale cunoscatorilor, dar mai ales ginditi-va ca vorba si duhul Psaltirei este viu si adevarat atunci cind spune ca nu este taina care sa ramina ascunsa etern pe pamint. Sa nu credeti ca acum a venit neica Fitil cu o descoperire de a dat lumea pe spate.
Nu va incredeti in orice, fiti mult mai critic !
Sunt arhicunoscute fortele oculte care au interes sa mareasca cit de mult numarul victimelor nazistilor, in timp ce de cele ale comunistilor din intreaga lume nu ar sufla o vorba . Ori se stie la fel de bine cine a comandat experimentul comunismului (defapt, corect vorbind, se numeste ETAPA comunismului si nu experimentul), ce a urmarit, ce foloase a tras si in ce se angajeaza pt. viitor.

Last edited by zaharia_2009; 23.06.2013 at 13:28:14.
Reply With Quote