View Single Post
Vechi 23.06.2013, 00:20:32
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Naționalismul e una, datoria de apărare a țării și patriotismul sunt altceva.

Patriotismul nu poate fi pus în ton minor decât de dușmanii țării și ai neamului.
Modalitățile de a făptui ca patriot sunt numeroase, inclusiv cărturărește, inclusiv bisericește. Una dintre aceste modalități, la limita extremă, este apărarea țării cu arma în mână. Când nici o altă cale nu merge, singura rămâne intrarea în război împotriva celor care vor să stăpânescă și să mutileze țara, oamenii, tradiția.
Mă întreb câți dintre voi ați făcut armata, câți dintre voi ați participat cu riscul de a vă pierde viața în Decembrie, câți aveți familie și copii de crescut, de educat, de apărat. Mă tem că deocamdată faceți literatură ieftină, sentimentală, de oameni rupți din țesătura neamului românesc.
Poate vă veți schimba atitudinea atunci când veți deveni tați, soți, români, bărbați, creștini ai acestei patrii mult schingiuite și batjocorite. Deocamdată îmi e greu să cred că mergem mâine împreună în aceeași Biserică Română unde s-au închinat patrioții neamului nostru.
Îmi e rușine că sunt frate de neam și de credință cu voi. Vai de copiii copiilor noștri!
Dumnezeu să ne ocrotească și să ne lumineze!

Last edited by cezar_ioan; 23.06.2013 at 00:31:35.
Reply With Quote