Citat:
Īn prealabil postat de Illuminatu
Primitiv?... poate, dar cine mai poate astazi sa spuna ce e primitiv si ce e civilizat? Astazi a-ti "planifica" familia prin avort se cheama "civilizatie". Dar, de fapt, avortul este punctul culminant al crimei cu premeditare: mai rau de atat crima cu premeditare nu poate evolua.
Intolerant?... aici e vorba de intoleranta fata de minciuna. In acest caz, a fi intolerant cu minciuna e o virtute binecuvantata de Dumnezeu.
Autolimitativ?... a incerca sa fugi de minciuna te impinge spre evolutie: nu o evolutie a ratiunii, ci una a Comuniunii.
|
Mai intai va felicit pentru victoria asupra propagandistilor adventisti. V-am urmarit ducerea luptei celei bune. Acum, la obiect: cautati in postarile mele unde gasiti ceva pro-crima jegoasa numita sec avort. Cit priveste intoleranta si autolimitarea...va spun doar un lucru: acum 170-200 de ani, daca traiati in neoprotestantul "Vest Salbatic", si i-at fi atact dur si eficient, ca aici pe forum, pe tot feul de sectanti ciudatei de atunci, v-ati fi trezit pe post de subiect al aplicarii legii lui Lynch. Ei bine, toleranta, in acest sens, este un progres.
Astazi, un misionar al nepeilor
nu va fi facut harcea-parcea intr-un sat gruzin sau rusesc, nici dvs.
nu ati fi spinzurat intr-u orasel din Nevada sau Alaska.
Poate stiti ce crima a facut cloaca "divino-umana" de la Roma, cu cruciadele si "ereticii" arsi pe rug. (A propos, nimicirea fizica, prin metode dureroase si infamante, a adversarilor politicilor si/sau a dizidentilor religiosi a fost in vigoare deopotriva in Imperiul Bizantin, ca si in Roma, Avignon, Geneva, Kiev sau Moscova.

Si va fi, din pacate, din nou pe val, chiar foarte curind).
La
aceasta nuanta si
acest aspect m-am referit.