View Single Post
Vechi 21.06.2013, 23:31:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu am mila de animale pt ca sunt neajutorate si viata poate fi mai grea si mai haina pt ele decat pt oameni care isi pot rezolva problemele,dilemele cu ajutorul ratiunii si a comunicarii cu alti semeni.
Un animal nu se poate ajuta singur daca se imbolnaveste pe cand un om da.Nici nu poate cere ajutor ci in cele mai multe cazuri mai mult se retrage din calea oamenilor cand este afectat.
Niciodata nu am intalnit oameni intr-o situatie grava in strada ,asa cum am intalnit animale.Animalele nici nu se prefac cand au nevoie de ajutor,pe cand oamenii cer ajutor fals in multe cazuri,folosindu-se de sensibilitatea ta.
Si ajungi de multe ori sa fii folosit de multi indivizi cu drame false,sub care se ascunde incompetenta lor de viata,lenevia,mandria de a nu lucra oriunde ci de a vana servicii de fite,etc.
Dar sunt destui care cred ca salveaza lumea si sunt crestini milosi,ajutand aceste cazuri care nu-si merita milostenia,in timp ce orfanii flamanzesc in orfelinate de mancare si de afectiune,in timp ce batrani cuminti cersesc pe strazi iar vaduvele plang neajutorate.

Am si o obsesie legata de Bine si Viata.Nu pot sa trec pe undeva nepasatoare sa vad ca un animal moare,o planta se usuca sau o piatra sta stramb ,parca sta in firea sa le indrept,sa ofer ajutorul meu de "fiinta superioara".

In rest,nu am nevoie de robotei supusi si docili,deoarece nu pastrez animalele pe care le salvez,dupa ce sunt ajutate nu ma mai intalnesc cu ele.Important este sa ajut,sa stiu ca Viata a invins!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote