Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
Imnul Romaniei este pagan si anti-crestinesc ptr. ca pomeneste putin de istoria Romaniei, dar mason poti fi atata timp cat esti crestin? O.o
|
Doamne ajută.
Am văzut multe bloguri și siteuri, "anti-sistem", care instigă puternic la anti-masonerie, la războirea evreilor. Nu înțeleg ce au cu evreii ? Cum și pe ce bază creștinească pui cuvintele să urăști atît de mult evreii ? Doamne ferește.
La fel și cu masonii. Nu am nimic cu masonii. Nici un creștin nu trebuie să aibe nimic cu masonii. Adică împotriva lor. pentru că ajunge să-i urască. Nu-i voie.
Un creștin nu trebuie să fie împotriva nimănui, decît a păcatului, a patimilor lui, a lumii necredincioase. Dar cum? Numai în Iubire. Revin. "Dragostea toate le crede" spune Scriptura. Da? Deci devizele oficiale ale masoneriei, sunt pacea, armonia, etc. Nu se declară împotriva creștinismului, dar cei anti-sistem, se declară împotriva ei. Dacă dragostea toate le crede, crede și pe masoni cînd spun că sunt pentru pace și armonie, echilibru și așa mai departe.
Bine, că conspirațiile spun altceva. Dar eu simt în acele conspirații înstigare la ură. Mă face să-i urăsc pe masoni și pe evrei, citind blogurile anti-sistem. ȘI NU LE MAI CITESC. Un creștin nu trebuie să urască pe nimeni.
Dar, tot aici afirm, după învățătura și circulara Înalt Preasfințitului Nicolae al Ardealului, în 1937, în Sfîntul Sinod al Bisericii Creștine Ortodoxe, declară că masoneria nu este bună și compatibilă cu creștinismul. Deci e mai bine ca, noi, creștinii, să nu facem parte din sînurile masoneriei. Și am rezolvat problema. Dar nu trebuie să-i urîm, să-i disprețuim, ci din contră, să-i iubim. Mult de tot. Pe fiecare om.
Bucurii.