Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 20.06.2013, 20:15:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Ev. Ioan 16, 23-33
Zis-a Domnul către ucenicii Săi: adevărat, adevărat vă spun vouă: orice veți cere de la Tatăl în numele Meu, vă va da vouă. Până acum n-ați cerut nimic în numele Meu; cereți și veți primi, pentru ca bucuria voastră să fie deplină. Acestea vi le-am spus în pilde, dar va veni ceasul când nu vă voi mai vorbi vouă în pilde, ci pe față vă voi vesti despre Tatăl. În ziua aceea veți cere în numele Meu; și nu zic că Eu voi ruga pe Tatăl pentru voi, căci Însuși Tatăl vă iubește pentru că voi M-ați iubit pe Mine și ați crezut că Eu de la Dumnezeu am ieșit. Am ieșit de la Tatăl și am venit în lume; iarăși las lumea și Mă duc la Tatăl. Au zis ucenicii Săi: iată, acum vorbești deschis și nu spui nici o pildă. Acum cunoaștem că toate le știi și n- ai trebuință ca să Te întrebe cineva. De aceea credem că ai ieșit de la Dumnezeu. Acum credeți? - i-a întrebat Iisus. Iată vine ceasul și a și sosit, ca să vă risipiți fiecare la ale sale și pe Mine să Mă lăsați singur. Dar nu sunt singur, pentru că Tatăl este cu Mine. Acestea le-am grăit către voi, ca în Mine pace să aveți.