View Single Post
Vechi 18.06.2013, 22:21:49
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Se stie cine este duhovnicul sau manastirea / biserica din Bucuresti la care s-a dus? S-a luat legatura cu ei acolo? Se stie unde avea de gand sa innopteze? Are cunostinte in Bucuresti cu care s-ar fi putut intalni?
Si eu stiam ca politia nu ia nicio amprenta in cazuri de disparitie. Nu de aici, dar o prietena a plecat de acasa fara sa le spuna parintilor si ei au sunat imediat la politie, sa o dea disparuta. E ceva putred aici. Daca povestea e adevarata, ori fratele ei are un comportament toral deplasat, ori stie mai multe despre ce se intampla cu fata si dintr-un motiv sau altul, nu vrea sa spuna. In orice caz, mama nu ar putea fi transportata in alta parte, cat timp ar veni politia sa ia amprente?
Stiu ca exista aplicatii care te ajuta sa localizezi telefonul mobil, in cazul in care ti-a fost furat, chiar daca e inchis. Dar cum e al altei persoane, in acest caz, si pentru asta cred ca trebuie ajutorul politiei.
E bine sa cauti si la spitalele de psihiatrie, dar si sa suni la manastirile de maici din jurul Bucurestiului, sa vorbesti cu alte persoane care ar putea sti unde e...