View Single Post
Vechi 17.06.2013, 17:41:58
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Și tu să mă ierți.
Dar mă doare știi? Să văd oamenii cum se ucid între ei, pe tot pămîntul. Mă doare cumplit. Că nu vor, pur și simplu nu vor să asculte de Dumnezeu. De Iubire. Să se iubească. Curat. Se ucid din cauza celor mai banale motive, și alții îi ucid, cică că se apără, apără interese, bla bla-uri, dar Dumnezeu? Unde lăsăm esența tuturor lucrurilor?

Iartă-mă, frate iubite. Te iubesc în Domnul, nespus de mult. Dacă Sfîntul Apostol Pavel spune că se face și anatema pentru Hristos, cu atît mai mult, și noi, urmînd exemplul vrednic de urmat, al slujitorului lui Hristos, pe Pavel, dacă pe Hristos nu Îl putem lua de exemplu. Mă fac și anatema pentru tine, iubitul meu, doar să te dobîndesc, pe tine și pe cei ca tine. Pe toți. Nu că sunt eu vrednic, nu sunt, că dacă Sfîntul Apostol Pavel s-a numit pe sine stîrpitură, cu atît mai mult eu sunt mai prejos.

Schimbă-ți firea. Cu adevărat, este nevoie de schimbarea firii. Este nevoie de metanoia, cum prea bine spui. Să ne iubim. Și să nu ucidem nici-un om vreodată, pentru nici un motiv. Doamne ajută la aceasta.

Este și va fi, totdeauna acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 17.06.2013 at 17:45:36.
Reply With Quote