View Single Post
Vechi 17.06.2013, 03:02:51
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Fraților, poate că fiecare dintre noi a ajutat cândva cu bani (sau în alt mod practic) pe un semen de-al lui, ca milostenie creștină ori pur și simplu din alte considerente. Cred dealtfel că nu e om, oricât de bicisnic, care să nu întindă o mână de ajutor uneori aproapelui, în virtutea chipului lui Dumnezeu de care avem cu toții parte, prin natură, înlăuntrul nostru.

Cred că e, totuși, mult mai folositor să păstrăm discreția, ca darul nostru să sporească frumos și să nu se întoarcă, Doamne ferește, împotrivă-ne. Și în nici un caz nu-i de folos să stârnim reproșuri ori sugestii prea apăsate aproapelui nostru pe această temă sensibilă. Ce, îi gestionăm noi veniturile și generozitatea?

Că suntem compătimitori și iubitori, slavă lui Dumnezeu!
Dar nu cred că se cade să ne înghiontim unii pe alții, la o adică, în văzul lumii, spre miluință.
Își cunoaște fiecare posibilitățile, sentimentele, limitele. Cu Mila lui Dumnezeu.

P.S. Folosesc prilejul să le mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au ajutat, cu rugăciunile, cu vorbele bune, precum și în alte moduri concrete (material, financiar), atunci când am fost la ceas greu, de mare încercare. Fără ei, nu știu cum am fi ajuns azi, eu și familia mea, la oarecare liman, slavă Domnului!
Dumnezeu să ne ierte, să ne ocrotească și să ne lumineze cu Harul Lui!

Last edited by cezar_ioan; 17.06.2013 at 04:09:14.
Reply With Quote