Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Nu prea știu ce să zic, Alin. Nu știu nici cât de mult suferă pisicuța mea, nu pot să-mi dau seama. Suferă de o boală cronică a rinichilor, care aproape nu-i mai funcționează deloc. E foarte slabită. Bea apă, dar nu mănâncă de aproape 2 săptămâni, decât puținul pe care încercăm să i-l dăm, aproape forțat. Îi facem un fel de perfuzii acasă, în speranța că poate rinichii se vor debloca și vor începe să funcționeze din nou. Mi-a dat doctorul veterinar un material și am citit că dacă rinichii au cel puțin 10% țesut valid atunci este suficient pentru supraviețuire. Recunosc că am cheltuit cu ea (însă am cheltuit din ceea ce nu aveam, nb credit) pentru că nu am putut să accept să stăm cu brațele încrucișate și să nu facem nimic pentru a-i îmbunătăți condiția..
|
Nu stiu despre ce bani este vorba, dar este de ex. chiar aici pe forum cazul unei fetite care sufera de o boala rara de piele, lipsa unei proteine structurale face ca pielea sa ii cada pur si simplu la cea mai mica atingere.
Boala nu are vindecare dar cu ceva cheltuiala viata ii poate fi facute mai usoara.
Si mai sunt si alte situatii, e plin Internetul cu asemenea cazuri, la noi cel putin.
Eu daca as avea resursele financiare X (credit sau nu) mi-as pune intrebarea, ce ar trebui sa fac cu acei bani: sa ajut un animal sau un om?