View Single Post
Vechi 16.06.2013, 17:25:16
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Dragul meu, tu chiar ești leneș sau vezi doar ce vrei tu să vezi, ceea ce-i mai grav, că dai în nebunie. Dom'le, nu au armată, da? Au poliție, jandarmerie, forțe locale, care nu au ca scop uciderea altor oameni, precum o are armata. Sunt fie protejate de cineva, fie de nimeni. Micro state sau macro state, nu au armată. Gata. Smerește-te. Umple-te de iubirea lui Hristos, că nu-i greu deloc.

"Luați jugul Meu asupra voastră și învățați-vă de la Mine, că sunt blând și smerit cu inima și veți găsi odihnă sufletelor voastre. Căci jugul Meu e bun și povara Mea este ușoară." (Matei 11, 29-30)

Bucurii.

P.S.: Să-l citești pe Sfântul Apostol Pavel, să vezi acolo cum se "zbiară", și cum se jignește pe sine și pe alții, plin de Iubire și de Duhul Sfânt, eu sunt o glumă. Slavă Domnului !
Să citești cât poți de mult din Noul Testament în fiecare zi. Sfântul Serafim de Sarov, citea toate cele 4 Sfinte Evanghelii în fiecare zi. Îți dai seama ce descoperiri avea omul ăla? Minunat...

Și să ștergi satana aia de la poza de profil. Serios că îți face rău. Inconștient. Ca un mesaj subliminal. Mai ales dacă nu prea citești nimic ziditor de suflet, toată ziua, măcar cu o imagine a unei Sfinte Icoane să se mai îndulcească sufletul tău.

Last edited by Daniel_Ortodox; 16.06.2013 at 17:32:51.
Reply With Quote