Subiect: Sanatate
View Single Post
Vechi 14.06.2013, 22:32:15
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Salut Zaharia,

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sf. Vasile, care spunea inca de acum 1700 de ani ca, "bolile noastre, sunt pacatele noastre!"
Atunci bolile pruncilor și ale copiilor păcatele cui sînt?

Citat:
Am vazut oameni care erau naturisti (vegani, cum spun frumosii de americani) de zeci de ani si care nu au avut cine stie ce beneficii, caz in care mi-am adus aminte ce spune medicina traditionala chineza (acupunctura si herbalistica chineza) ca mincarea cruda, neincalzita (adica nepreparata termic) usuca splina, o stafideste in primul rind ca functionare si apoi si ca organ . Ori splina este unul din organele deosebit de importante in economia organismului .
Niște referințe care să susțină asta?

Citat:
Am avut aici pe Forum un exemplu cutremurator cu fratele Vasile, sotul useritei Stasilena (nici nu a mai intrat pe forum de la moartea sotului dar poate va mai amintiti de ea) care bolnav fiind de un cancer osos galopant a acceptat initial sa mearga in Austria la tratament (a fost operat si protezat la membrul inferior cu pricina) dar la prima recidiva a inteles ca Dumnezeu vrea altceva de la el decit se astepta si dorea . Atunci s-a intors cu totul spre Dumnezeu, dar cu totul, a mai mers la spital doar in situatii grave, dar pina a inchis ochii nu a incetat rugaciunile de cainta, participarea la mai multe masluri pe saptamina, impartasirea saptaminala, spovedania completa si cugetarea si comnvorbirea neincetata cu Maica Domnului, cu Hristos si cu sfintii Lui.
Nu a facut tratamente naturiste, nu a cautat sa se epureze, sa se detoxifice, sa se liftingheze naturist, sa se botulineasca la fizic, sa se laserizeze in trup ... ci l-a cautat din ce in ce mai asiduu pe Dumnezeu !
Si sa nu uitam ca avea doar vreo 32 de ani, avea o sotie si o fetita de 7-8 anisori, era principalul sustinator al familiei si ...
Mă bucur că s-a pocăit, dar soția de ce oare nu a mai vizitat forumul?

Detoxifierea prin post cu apă a reparat boli de oase, a reparat cancere de diverse feluri. Ar fi trebuit să încerce, sub supraveghere.

Citat:
gretoasa apologie a mincatului, traitului si detoxifierii naturiste, tuturor celor care depasesc o limita a firescului, a dreptei socoteli, a bunului simt, in sustinerea si propagarea " vietii naturiste" le spun lozinca
Asta ce vrea să însemne?!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote