View Single Post
Vechi 11.06.2013, 14:58:58
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu tot nu inteleg de ce e tot timpul bagat in seama Remus Cernea. Orice prostie ar spune se creaza o dezbatere nationala de parca jumatate din romani ar fi vorbit prin vocea lui. La fel ca in cazul icoanelor din scoli, tot el fiind la origine (Moise era in organizatia lui de 3-4 membrii). Acum nu mai are nici organizatie, e singur, si e privit ca un guru, toti trebuie cel putin sa se gandeasca la ce prostie a mai nascocit luna asta.
De ce sprijina ateii, care nu sunt homosexuali, drepturile acestora: exista un singur motiv, si la Cernea si al altii, pentru ca e ceva impotriva Bisericii, ei asta nu suporta, religia.
in politica, si in dezbateri in general, zelotii au cuvantul si striga tare/

Pai sa vedem, conversatorii din America au oameni seriosi, traditionalisti?
Nu, avem pe geniul ala cu "femeia violata nu ramane gravida daca nu ii place in ascuns".
Ateii, au ei rationali si intelegatori care chiar vor sa educe omenirea, atee sau nu, gen raposatul Carl Sagan, sau Hawkins?
Nu, avem aroganti cu spume la gura gen dawkins sau de curand plecatul dintre noi Hitchens.

In privinta lui Cernea, mi se pare un om care vrea sa se dea proresist,care nu a putut sa intre in parlament de unul singur si care acum cateva zile ranjea cu o atitudine de "uite pe langa ce oameni progresisti stau eu" cu un parlamentar olandez care sustinea miscarea.