Domnule Cezar, văd că folosești, ba acum chiar mai abitir decât la threadul despre har și Sfinte Taine, aceleași metode și aceeași tactică.
În primul rând, că eu nu te-am făcut pe dumneata ecumenist; pe mine mă interesa tocmai să știu care este poziția dumitale, care este concepția dumitale despre fenomen, pentru că din postările anterioare de atacuri la adresa "împietriților", etc (nu mai repet lista) nu se deduce și nici nu se afirmă exact poziția dumitale față de ecumenism. Eu nici acum nu mi-am dat seama, nu știu despre ce link vorbești dumneata și nu știu ce vinde BOR la pangare; chiar nu știu, vorbesc foarte serios, și de aceea nu înțeleg nici acum.
În al doilea rând, nu mai fă confuzia între ceea ce cred eu despre ecumenism la modul general, și ceea ce cred despre o persoană sau alta; nici nu știu dacă am denumit vreodată pe cineva pe forum cu acest apelativ de ecumenist, eu nu îmi aduc aminte să o fi făcut. Încearcă să nu mai amesteci lucrurile: când vorbesc despre ecumenism, vorbesc în special despre ecumenism adică, deci despre o ideologie religioasă născută în laboratoarele de idei ale închinătorilor lui Lucifer, adică ale francmasonilor antihriști. Deci nu este nici o legătură cu dumneata și, bănuiesc, cu nimeni de pe acest forum.
Dincolo de adevărații promotori ai ecumenismului, mai există și cei care sunt ecumeniști pentru că au preluat idei ecumeniste, fără ca să știe ceea ce este în spatele lucrurilor și fără ca să aibă aceleași intenții, motivații, rațiuni de adoptare a ideilor ecumeniste precum sunt cele ale oculților promotori ai ecumenismului. Știe toată lumea că înainte de '89 aveau mulți carnete de la PCR, dar foarte puțini erau comuniști. Referitor la dumneata deci nu am afirmat că ai fi ecumenist, nici nu știu dacă ești și nici nu am nicio treabă; văzând însă postările anterioare mă interesa, pentru că nu se deduce din ele, care este poziția dumitale raportat la ecumenism, practic cum înțelegi fenomenul; dealtfel nici nu te-am suspectat că ai fi ecumenist. Știu și se vede că ești un bun ortodox.
Încearcă deci să te ții de subiect, care este Ortodoxia și ecumenismul, și să o lași mai moale cu "maladiile" celorlalți.
Last edited by Decebal; 08.06.2013 at 18:20:30.
Motiv: corectură
|