Subiect: Ortodox_Catolic
View Single Post
Vechi 04.12.2007, 08:59:57
daniel7 daniel7 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.11.2007
Implicit

Dar oare Hristos nu a venit pentru pacatosi, nu s-a "aruncat" in mijlocul lor nu lor lea aratat iunirea Lui, prin jertfa sa? Oare nu trebuie sa ii iertam si noi pe pacatosi si sa ii iubim, oare ce arma avem impotriva lor lor decat iubirea si iertarea? suntem noi oare atat de indumnezeiti astfel incat sa ii putem judeca pe alti, ca nu au inteles lafel ca noi Cuvantul Lui Hristos? iti propun un test: uitete in jur la tineri ortodoxi ce abordare au fata de credinta si de pocainta, sunt dezorientati total, in scimb cei catolici sunt altfel se simte imlicarea biserici in viata lor le da o anumita invatatura decand sunt mici si ii ajuta pe parinti li se ofera jprijin moral in cresterea copilului, fapt pentru care societatea nu are un impact atat de dur asupra lor, eu nu am auzit un catolic din cat cunosc sa injurea sau sa dracuie, sau sa faca pocait pe celalan de lanca iel in semn de ironie ca merg la biserica, in scimb da pentru protestanti am o anumita retinere pentru ca decug la metode de ademenire a celorlanti oferindule parti materiale cea ce nu este bine, ei bine catolici nu fac asta, ei ofera intelegere iubire pentru toti oameni chiar daca sunt pagani sau crestini, iubirea ii aduce la olalta pe oameni, ce alt ceva ar putea sa ofere o biserica unui pagan pentru increstinarea sa decat iubirea sa. nu poti merge la o biserica care iti aduce numai critici, trebuie sa ii dai si intelegere pentru religia de care apartine, ca daca se nastiea intr-o familie de ortodoxii sigur era ortodox. asa nu are nici o vina pentru ca apartine unei alte religi> ii iertam pentru asta si ii iubim. Invatatura Lui Hristos dar asta nea invatat nu " iarta si iubeste" "nu judeca pe aproapele tau ca a gresit ca asa vei vi judecat si tu pentu grejelile tale" parca asa era si cea lanta verseta?????? hai sa mai ascultam o data cuvantul Lui Hristos si sa vedem ce ne spune!!!!:) un singur lucru ma deranjasa la catolici ca se numesc "singura si adevarata baiserica Catolica a Lui Cristos" nu admite faptul sa este o biserica apostoleasca! in rest nu am nimic cu ei! sunt asemeni noua!:)
Reply With Quote