28.05.2013, 05:10:50
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Avand in vedere procedeul administratiei forumului, procedeu prin care musafirii sunt dati afara fara avertisment, fara sa stie pentru ce nici eu insisi, nici ceilalti musafiri, practica ce o fi conforma cu regulamentul, dar o gasesc neconforma cu regulile convietuirii civilizate si filantropiei,
anunt intrarea mea intr-o perioada de tacere de un an. Sa dea Domnul ca, peste un an, sa fim cu totii mai atenti cu aproapele nostru, mai putin iuti in mania contra lui, dar mai iuti la a pune in aplicare in viata de zi cu zi ceea ce Cristos Domnul nostru ne-a invatat.
Sa ne vedem, cu bine, pe 28 mai 2014!
|
Nu stiu de ce va surprinde procedul administratiei ia uitati cum vorbiti ca musafir la noi in casa.
Oho ! Chiar pe topicul care circula in paralel cu acesta, dl MihaiG este foarte ocupat ca sa demonstreze minciunile debitate de Daniel Ortodox. Eu insumi am intelnit, frecvent, un sir de minicuni ortodoxe care m-au scarbit atat de mult, incat am rasuflat usurat cand am parasit aceasta religie mincinoasa. Sa pescuiesc, la repezela, cateva dintre minciunile ortodoxe: "Catolicii care scriu "Isus" cu un singur I isi bat joc de numele Domnului, intrucat "Isus" inseamna "magar". Sau: "catoliii nu au epicleza". Etc, etc. Cand colo, merg la surse si vad ca "isus" cu un singur "i" nu inseamna magar, merg la slujbe catolice si vad ca epicleza e bine mersi, etc.[/quote]
Va mai amintiti?
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
|