Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 27.05.2013, 22:00:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Ev. Ioan 6, 56-69

Zis-a Domnul către iudeii care crezuseră în El: cel care mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne în Mine și Eu în el. Precum Tatăl cel viu M-a trimis pe Mine și Eu viez prin Tatăl, așa și cel care Mă mănâncă pe Mine va fi viu prin Mine. Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu ca mana pe care au mâncat-o părinții voștri și au murit. Cine mănâncă pâinea aceasta va fi viu de-a pururi. Acestea le-a zis pe când învăța în sinagoga din Capernaum. Însă mulți din ucenicii Lui, auzind acestea, au grăit: greu este cuvântul acesta! Cine poate să-l asculte? Iar Iisus, știind în cugetul Său că ucenicii Lui cârtesc pentru aceasta, a zis către ei: aceasta vă pune la îndoială pe voi? Dar când veți vedea pe Fiul Omului suindu-se acolo unde era mai înainte? Duhul este care dă viață; trupul nu folosește la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus vouă duh sunt și viață sunt. Sunt însă unii dintre voi care nu cred. Pentru că Iisus știa de la început cine sunt cei care nu credeau și cine este acela care avea să-L vândă. Și de aceea zicea: pentru aceasta v-am spus vouă, că nimeni nu poate să vină la Mine dacă nu-i va fi dat lui de la Tatăl Meu. Și de atunci mulți dintre ucenicii Lui s-au dus înapoi și nu mai umblau cu Dânsul. Deci a întrebat Iisus pe cei doisprezece: nu vreți și voi să vă duceți? Simon Petru I-a răspuns: Doamne, la cine ne vom duce? Cuvintele vieții veșnice Tu le ai. Și noi am crezut și am cunoscut că Tu ești Hristosul, Fiul Dumnezeului Celui viu.