View Single Post
Vechi 27.05.2013, 19:23:02
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Din modul in care a fost justificat (oficial) proiectul nu transpare decat megalomanie si o proasta constientizare a problemelor spirituale, reale, ale romanilor.

O fi poate si un alt motiv binecuvantat, ascuns ..cine stie.

Anul trecut, fiecare parohie a fost somata sa doneze o anumita suma.

Au primit cate un chitantier care trebuia sa-l umple, binenteles netaindu-se chitanta pentru mai putin de x ron (nu am retinut suma).

Si presiuni sunt sigur ca sunt si vor mai fi pentru ca de buna voie, nu va dona mai nimeni.

Sunt curios in schimb cati care fac apologia proiectului au donat si cat.
Din păcate și eu am auzit acest lucru: și noi, în biserică, am fost rugați să dăm bani pentru catedrală. Nu mi se pare normal să se ajungă la astfel de somații, căci mai mult ca sigur asta sunt pretențiile patriarhiei de la parohii. Un alt exemplu este abonarea la ziarul "Lumina" - de asemenea ni s-a spus că trebuie să se strângă un anumit număr de abonamente de la enoriași. Păcat... Asta seamănă așa de mult cu practicile comuniste, când trebuia să mergem la practică agricolă, când ți se lua vițelul din curte că de, era bunul statului... sau al întregului popor... și altele...

De fapt eu am căutat un topic despre școli din alte motive, dar iată că am dat în altele, și acum m-am întristat...
Reply With Quote