View Single Post
Vechi 27.05.2013, 14:55:03
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit Pe scurt din lume

Intradevar, alimentele modificate genetic reprezinta un atentat la sanatatea populatiei, si din aceasta cauza ar trebui interzise! Se pare insa ca dorinta unora de a face profit financiar cu orice pret este mai puternica. Vinovati sunt si cei care adopta legi prin care se permite cultivarea plantelor modificate genetic, bineinteles in schimbul "comisionului"de rigoare!
Iar ideea ca cineva sa-mi zica ce sa cultiv pe terenul meu (exceptand cazul celor care s-ar apuca de cultivat droguri) este o clara incalcarea a drepturilor omului si a proprietatii private, iar cetatenii ar trebui sa fie mai uniti si sa protesteze mai energic! Oricum, o asemenea masura nu cred ca s-ar putea aplica- pai sa vina vreun comisar de la UE sa-i zica taranului ce sa cultive pe terenul lui- risca sa fie pus pe fuga cu paru!

Iar in legatura cu ce se intampla in centrele de plasament, mi se pare o barbarie ca cineva sa o oblige pe o femeie sa faca avort! Legea nu cred ca permite asa ceva, iar daca se fac abuzuri din partea personalului de acolo, trebuie sesizate organele competente, iar cei care fac asemenea abuzuri sa fie demisi plus inchisoare!
Reply With Quote