Multumesc mult pt sfaturi,Saurian,imi repet frecvent ca Dumnezeu este cu mine si incerc sa invat sa accept cu bucurie ispitele pt ca stiu ca supunandu-ma fara sa cartesc si actionand dupa placul lui Dumnezeu voi primi rasplata.
Cineva pe forum mi-a spus ca imi este greu pt ca Dumnezeu imi pregateste ceva mai bun..mi-am sapat in inima aceste cuvinte si imi sporesc speranta spunandu-mi ca sunt adevarate(in situatia dificila prin care am trecut si pt care am deschis topicul asta mi s-a adeverit ca mi se pregatea ceva mai bun :) ).
Ma confrunt cu o intrebare pe care vreau sa v-o adresez voua,celor care stiu ca ati trecut /treceti prin situatii similare:am cercetat problema relatiilor sexuale in afara casatoriei si am decis sa renunt la placerile trupesti si daca ma voi casatori atunci poate ma voi bucura si de aceasta latura a vietii de cuplu. Sunt dezamagita insa pt ca prietenii mei cei mai buni(doi baieti deci) imi spun ca niciodata nu voi gasi acel partener care sa reziste sa aiba o relatie dar nu si fizica. Am rabdare si stiu ca voi gasi..dar va rog sa imi dati exemple de astfel de cupluri,sa ma incurajati...
daca s-a mai discutat pe forum acest aspect, iertati-ma ca il reiau..si eventual dati-mi un link catre subiectul asta.
Citesc periodic raspunsurile voastre si ma bucur de incurajarile voastre:)
Doamne ajuta!
|