View Single Post
Vechi 25.05.2013, 09:11:37
florin.oltean75's Avatar
florin.oltean75 florin.oltean75 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bebeblu Vezi mesajul
Intr adevar daca il cautam pe dumnezeu El ne poate schimba viata. Viitorul este intr o continua schimbare depinde doar de noi. Asta ca sa ma linistesc in privinta ghicitoarei. Dar cum fac sa mi scot din minte ca am citit in interpretarea astrogramei natale de o a doua casatorie. Daca puteti sa ma lamuriti si cu aceste astrograme natale v as fi recunoscatoare. Ar fi totusi cam bizar ca o persoana nascuta in aceeasi zi la aceeasi ora cu mine sa aibe acelasi destin ca al meu. Help!!

Cuvintele sunt 'fiinte vii'.
Pot fi angelice dar si demonice.

Expresiile de genul "vei muri", "te vei desparti", "vei avea accident" patrund rapid in profunzimea mintii, in amigdala creierului.

Oricat de rational ai fi, aceste mesaje se agata cu putere in subconstient, pentru ca "eul" se simte amenintat.

‘Natura’ a programat creierul sa mentina cu putere constientizarea amenintarii pentru ca este vitala supravietuirii individului. Este un act reflex profund.

Odata intrate in minte, aceste mesaje distructive se comporta ca niste demoni care fac ravagii, imprastie frica si nesiguranta.

Daca nu ne ingrijim de aceasta boala care a intrat in noi, poate sa se cronicizeze si sa produca efecte.

Vindecarea este un lung proces de intelegere a lipsei unui fundament rational al acestor “preziceri”, de multe ori lent si poate dureros.

Cei infectati cu aceste forme de intelesuri trebuie sa se curateasca cat mai repede de ele, sa se elibereze complet de sub puterea lor.

Antidotul direct este sa nu le dai crezare, pe baza concluziilor unor rationamente simple.

Si insanatosirea mintii este o forma de arta.

Reply With Quote