Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
In general am invatat , cu ajutorul lui Dumnezeu , sa ma iau la tranta cu diavolii ! Groaznic , ingrozitor , multa energie risipita in asta lupta , dar cu si prin aceasta lupta am invis multe patimi , inclusiv patima fumatului .
Cunosc metodele lui , salasuite in om , in minteasi in sufletul lui , dar dracul are limite si multa prostie , actionand pe tot acest pamant la fel , fie ca-i vorba de desfranare , fie ca-i vorba de erezii , rataciri , iluzii desarte , amagiri , etc , etc . . . !
Deci dracul din tine este un drac arhicunoscut , plictisitor chiar , si poate fi invins prin post si multa rugaciune ortodoxa , dar in lipsa dumitale de simtire , vei continua cu :" Cugetari din Dharma"si alta si alte tampenii dracesti , spre smintirea celor mai tineri , sau mai slabi de ingeri . . .
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14532
|
Domnule Cristi, ma bucur sa aud ca ai invins multe patimi.
Eu inca mai am de luptat cu ele - poate ca una din ele este si aceasta sondare/exprimare a perspectivei budiste.
Nu este in intentia mea sa tulbur, smintesc sau convertesc.
Ignora ceea ce scriu si ai putina rabdare si cu mine, poate ca in cele din urma ma voi alinia felului tau de a gandi si intelege.
Pace tie.