Subiect: Artele martiale
View Single Post
Vechi 03.05.2013, 22:38:27
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heaven Vezi mesajul
1.Desigur,daca este vorba de un psihopat care terorizeaza un cartier/o regiune pentru o bucata buna de timp,firmele de paza,politia trebuie sa-si faca datoria.
Insa,sa nu uitam ca nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu,poate este voia Domnului ca un astfel de individ sa terorizeze anumiti oameni,sa nu uitam ca Domnul pe cine iubeste pedepseste,chiar daca o astfel de ipoteza poate parea ciudata,chiar absurda,in intelepciunea Sa nemarginita,Dumnezeu face totul spre binele oamenilor.

2.Pai nu prea au,de aceea oamenii isi cumpara asigurare pentru viata,asigurare pentru casa,asigurare pentru masina etc,insa asigurare pentru Imparatia Cerului nu vrea nimeni,unii considera ca "pretul" este prea mare.Daca ar crede cu adevarat in Dumnezeu nu ar avea nevoie de asigurari pentru lucrurile lumesti,ar avea incredere ca Domnul ii va proteja:
"1. Cu adevarat toate acestea le-am pus la inima si inima mea le-a vazut: ca cei drepti si cei intelepti impreuna cu toate faptele lor sunt in mina lui Dumnezeu. Nici macar iubirea, nici ura nu o cunoaste omul; ci totul este desertaciune inaintea oamenilor,"(Ecclesiastul 9:1)

"8. Mai bine este a Te increde in Domnul, decat a Te increde in om.(Psalmi, 118:8)"

"5. Pune-ti nadejdea in Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe priceperea ta.
6. Pe toate caile tale gandeste la Dansul si El iti va netezi toate cararile tale.(Pildele lui Solomon, 3:5-6)"
(Un articol interesant - SHOULD CHRISTIANS BUY INSURANCE?
1. si daca se intampla ca in povestirea de dinainte de nu face politia nimic?

2. am zis orice comunitate (de mireni, sa se inteleaga). De veni vorba de asigurarea bunurilor, pe logica asta, de ce folosim lacate la usa? Adica na, Dumnezeu e atotputernic, nu se intampla nimic fara voia lui, de ce sa ne bizuim pe niste mecanisme simpliste de metal sa ne apere de hoti?

3. referitor la articol, revin la cartea mea(si e o carte in mare parte pt calugari), asigurarile erau o chestie indecisa daca sunt bune sau rele.

Last edited by Patrie si Credinta; 03.05.2013 at 22:41:28.
Reply With Quote