View Single Post
Vechi 26.04.2013, 20:48:13
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
În mod rațional? Păi toată lumea, în special conducăreții noștri, susțin că ei sunt raționali iar ceilalți nu. Și reciproc.

Cât despre a apăra interesele preoților, asta chiar nu văd de ce ar fi un lucru rău.
Crezi că le sunt apărate prea des interesele?
Dacă crezi asta, îți sugerez să îți petreci mai mult timp în biserică și printre cât mai mulți preoți. Ai afla cât sunt de mari problemele cu care se confruntă fiecare slujitor al lui Hristos din țara asta.
(Exceptînd o minoritate, care, să zicem, chiar o duce bine. Nu știu dacă spre folosul nostru sau al lor...)

P.S. Problema nu îmi pare a fi că lipsesc spitalele, problema e că activitatea dinlăuntrul celor care există deja s-a prăbușit în lipsuri și conduite grotești. Că omul fuge din țară, dacă își permite, ca să facă o analiză de sânge ca lumea sau să își panseze un furuncul... Asta e problema: calitatea vieții noastre, oriunde am fi în instituțiile și serviciile patriei.
Un egoism fioros, o delăsare și nepăsare, o abrambureală zăpăcită, o simulare necontenită...
Ultimele spasme ale deznădejdii și haosului, pretutindeni. Se poate, însă, mult mai rău... Să nu ne grăbim, că showul e abia la început...
Se stie de cand ai lumea ca romanul se mica numai daca e pleznit serios cu biciul !
Singura solutie,care mai poate misca pozitiv lucrurile in unele domenii de stat,este PRIVATIZAREA !!!
Numai cand stie de frica ,romanul mai face ceva ,desigur cu o mare sila interioara, pe care se straduieste sa nu o arate ,insa !!!
Reply With Quote