View Single Post
Vechi 19.04.2013, 15:26:59
Florin_cj Florin_cj is offline
Member

Data înregistrării: 10.04.2013
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Florin, multumesc pentru PM si mai ales pentru modificarea care ai facut-o la "profil", intelegand acum ca de fapt si tu esti ortodox, dar doresti in felul tau sa tragi un semnal de alarma.
Imi cer iertare fiindca m-am pripit. De obicei, cei ce vin cu astfel de citate sunt inconfundabili. Iar tu pareai unul dintre ei. De obicei noi pe-aici, ca sa ne inteleptim unii pe altii, facem trimitere la sfintii parinti, mult induhovniciti, fiindca interpretarile pe care le dam noi versetelor, lasa mult de dorit. De aceea e de preferat, pe langa duhovnic, scrierile sfintilor parinti, atunci cand dorim sa intelegem Sf. Scriptura, sau psalmii.
Dumnezeu sa-ti lumineze pasii si te mai asteptam cu drag.
Nu ai de ce sa iti ceri iertare fata de mine, dar stiu ca tu ai vrut sa ma salvezi si sa ma aduci la calea cea dreapta! Doar ai facut ceea ce a fost de trebuinta, pentru ca m-ai indemnat sa mai cercetez in mine, pentru ca acolo voi gasi ascuns daca sta ceva necurat, nu in fratii mei!
Ma bucur sa vad oameni care apara Adevarul si care cerceteaza in ei, mai inainte de a cerceta pe fratii lui.
Iti multumesc si eu! Dumnezeu sa ne lumineze pe noi pe toti cu intelepciunea Lui!
Reply With Quote