Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Ai dreptate, nu este nimeni in aceasta viata care sa ia mereu deciziile bune, sa nu greseasca niciodata. Ne dorim de cele mai multe ori sa indreptam ceea ce nu este bine, sa nu suportam consecintele deciziilor gresite. Uneori se poate, alteori nu. Din experienta mea de pana acum, am vazut ca daca fac ceve in dezacord cu voia lui Dumnezeu (cu poruncile Lui) merg din rau in mai rau. Este greu de spus in asemenea situatie ce trebuie sa faca o anumita persoana, este nevoie de multa luminare (prin rugaciune), de discernamant, de intelepciune. Eu sunt pentru o reimprospatare a relatiei cu celelalt, un fel de o noua sansa cu eforturi de ambele parti. Daca candva lucrurile au mers bine, poate, poate...
|
"Din experienta mea de pana acum, am vazut ca daca fac ceve in dezacord cu voia lui Dumnezeu (cu poruncile Lui) merg din rau in mai rau"-Da,am constatat si eu acest lucru...chiar daca voia Lui,de multe ori ni se pare prea "grea",prea greu de indeplinit,asta la inceput,...insa cu rugaciune,cu smerenie,...Dumnezeu ne da putere...si parca totul devine usor si placut pe Calea Lui. Eu v-am intrebat si pe voi sa aflu si parerile voastre,...insa stiu ca,...pana la urma raspunsul sau raspunsurile ,sunt tot la DUMNNEZEU.Nu se poate ca Dumnezeu sa nu ne vrea binele,...nu se poate sa ne lase rataciti...,insa trebuie mare incredere in El.Si eu am observat ca daca ne-am indoit de Calea Lui,apar numai probleme,numai zbucium,neliniste,agitatie,chiar si nebunie.Staruinta in rugaciune cred ca este cea mai importanta si increderea deplina in El.Nu este usor,trebuie depus efort,...insa si rezultatele sunt dintre cele mai frumoase,sunt pe masura.
Doamne ajuta!