View Single Post
Vechi 16.04.2013, 22:12:09
maria-15
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
1.

Iar preotul care s-a dus la preotiei a fost constient de ce il asteapta.
Trebuia sa-si faca socoteala f.f. bine.

era constient ca va trebui sa doneze vaci ?

Citat:
Se pot face totusi suficiente lucruri, nu e chiar o situatie in care nu se mai poate face nimic.
eu nu am spus lucrul acesta si sa ma iertati-dar eu nu i-as da nici un bob de orez unei persoane de alta religie ca sa se boteze ortodox.el trebuie sa faca aceasta de bunavoie,nu "obligat" de lipsurile materiale.

Citat:
Nu am generalizat, doar am constatat o situatie reala: multi stau cu mainile in san si nu fac nimic.
si de ce prin multi intelegeti "popii de tara"?mai ales ca un preot trebuie sa se ingrijeasca de mantuirea enoriasilor,nu atat de lipsurile lor(a nu se intelege ca nu are datoria-pe cat poate si isi permite-sa-i ajute si financiar).

Citat:
Felicit pe preotii care fug si ajuta familiile nevoiase si care le sprijina. Stiu ca sunt si din acestia.
...nu aveti idee cat de multi sunt.dar pt. ca faptele bune sunt acoperite cu smerenia,dvs. considerati ca "situatia reala" e ca "multi stau cu mainile in san si nu fac nimic".

Citat:
Si sunt chiar multi care "nu fac nimic", iar a spune asta nu este nici acuzatie, ci constatare, nici minciuna, nici exagerare.
Este o realitate crunta, a "popiei cu mainile in san".
stiu ca exista si astfel de "popi",dar oare chiar asa de multi sa fie?sau poate sunt eu mai optimista :D

Citat:
Este o realitate crunta, a "popiei cu mainile in san"
sa inteleg ca daca ei nu doneaza vaci(sau orice altceva) fac parte din aceasta categorie?cum ramane cu orele petrecute in scaunul de spovedanie pt. a asculta pacatele celuilalt?eu una n-as face fata.
Reply With Quote