View Single Post
Vechi 16.04.2013, 14:55:17
Kanedel Kanedel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ekaterina Vezi mesajul
cine este de vina ca barbatul (femeia) a facut acest pas important fara sa fie convins(a) de decizia pe care a luat-o? In bratele cui sa aruncam vina? Cine a pacalit si cine s-a pacalit prin grabita hotarare? Biserica ingaduie divortul pentru motive serioase, cum ar fi incalcarea fidelitatii. Poate mai sunt si alte situatii (eu personal nu cunosc altele), dar oricum trebuie sa fie ceva extrem de serios. Comuniunea in doi se si invata, depinde acum de gravitatea problemelor aparute in timp si daca ele pot fi rezolvate cu stradania sotilor.
in primul rand, multumesc pentru raspuns!
Parerea mea:nu cred ca este om in viata care sa nu greseasca chiar daca este vorba despre o decizie importanta...se intampla(a fost convins,insa constata ca s-a inselat)...nu este vorba de pacaleala...pur si simplu a crezut ca omul este alesul.insa isi da seama ca s-a inselat...nu se simte implinit alaturi de omul ales...sunt intr-adevar situatii mult mai grave pentru a fi ingaduit divortul...,insa ce este de facut totusi: Viata trebuie traita in doi si constati ca alaturi de alta persoana de simti implinit.nu de cea cu care ai facut o cununie religioasa....ce faci?
Reply With Quote