Daca se discuta despre prima sangerare in cadrul primului act sexual, pot spune sigur ca exista foarte multe fete care nu sangereaza prima oara. Pentru barbati asta inseamna de fapt acel "sigiliu". Daca nu curge sange prima oara, foarte multi se agita si chiar fac scandal pe aceasta tema.
Am cunostiinte apropiate, femei, care nu au sangerat prima oara. Una dintre ele a avut zile grele cu sotul ei dupa aceasta experienta.
Ideea este ca fie se nasc fara acest himen, fie himenul este foarte elastic, fie se rupe prin alte mijloace, cum ar fi tampoanele interne. Desi li se face foarte mare propaganda, toate fetele pe care le cunosc eu si au folosit tampoane interne inainte de prima oara, nu au mai sangerat.
Dar din pacate, sunt chestiuni care depasesc multi barbati care se dau extrem de "intelectuali". Si cum a zis cineva mai sus: Daca o casnicie incepe cu astfel de chestionari penibile, chiar poti spune ca s-a facut primul pas foarte prost.
Fecioria e mult mai mult decat o pata de sange. Mi se pare o ipocrizie foarte mare din partea multor barbati care vor aceasta fata cuminte din toata inima, o gasesc, iar apoi tot ce conteaza este ca acest sigiliu sa fie de culoare "rosie".
Prin urmare, toata propaganda cu fecioria consider ca este respectata cu adevarat de foarte putini oameni.
|