View Single Post
Vechi 15.04.2013, 20:06:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Tu chiar nu intelegi ca pentru multi nu este posibila nici adoptia? Am explicat de atatea ori.
Daca te referi la faptul ca ai depasit o anumita varsta si legea nu permite, e adevarat.
Dar asta inseamna ca trebuia sa incerci mai din timp sa adopti un copil.

Daca te referi la faptul ca nu vine nimeni sa-ti lase un copil in brate - iarasi este adevarat, trebuie sa bati ceva orfelinate, sa-i cauti parintii, sa-i convingi sa fie de acord cu adoptia, etc.

Nu e usor, dar nici sa fii parinte nu e usor, cum ziceam, daca astepti sa-ti vina totul pe tava, poate nici nu e cazul sa devii parinte.

In Romania mai este o varianta prin care poti fi aproape de copii: sa-i iei in plasament, primesti o anumita suma de bani ca si salariu (400ron/copil am inteles) si cred ca ti se deconteaza si cheltuielile cu ei (in anumite sume, banuiesc), ai si vechime in munca.

In felul asta ii poti cunoaste mai bine, la un moment dat le poti cunoaste si parintii si cine stie..

Citat:
Daca toti cei care se opun la IVF ar lupta impreuna cu noi, s-ar gasi solutii si
n-ar mai exista copii orfani.
Vor fi mereu - pentru ca am impresia, ca mare parte din cei care nu pot avea copii se ambitioneaza sa obtina "din fond genetic propriu", iar cand isi dau seama ca nu pot altfel, e prea tarziu si poate ca nici Dumnezeu nu-i mai ajuta pentru modul in care au abordat problema inainte, mai ales si daca au deja cateva crime le activ cu IFV -ul, nu mai vorbim de banii cheltuiti aiurea cu care chiar ar fi putut face niste copii fericiti.

Last edited by AlinB; 15.04.2013 at 20:10:57.
Reply With Quote