View Single Post
Vechi 15.04.2013, 12:40:09
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@Yasmine - multumesc pentru vorbele bune.

Ceea ce a postat Cristi nu este pozitia BOR, ci a unor organizatii /de ex. ProVita.
E drept ca este citat pe undeva un episcop ortodox.

@Mihnea - exista o problema: banii. Cine are bani poate sa faca orice, inclusiv copii (vezi VIP-uri). Nu stiu in ce tari este admisa adoptia de embrioni. Aici este totul foarte strict, nu prea e admis nimic daca nu e cu celulele cuplului si nici in Romania nu am auzit sa se faca. Si adoptia de copii costa bani. Totul se plateste.

In rest cred ca cel mai bine ar fi sa mearga lumea sa se informeze direct la medici si cabinete de IVF. Nu statistici, nu presupuneri si ce mai pricepe unul si altul. Si pe urma stie impotriva a ce sau pentru ce militeaza.
Acolo li se poate explica totul si cati embrioni se obtin si cum se folosesc si etc.

Eu nu stiu daca exista o pozitie oficiala, printr-un document scris, a B.O. sau a B.C. caare sa interzica aceste tratamente. Ceea ce stiu este ca exista reprezentanti ai celor doua biserici cu pozitiile lor. Unii sunt pro, alti impotriva acestor tratamente.

Si am mai spus: nu e vorba sa tinem cu dintii de acest tratament pentru care stim problemele si dezavantajele ci ca nu exista solutii alternative pentru cuplurile cu probleme de infertilitate, de a avea copii.

Am gasit ceva informatii aici:

http://www.embryoadoption.org/

Last edited by sophia; 15.04.2013 at 13:05:45.
Reply With Quote