View Single Post
Vechi 13.04.2013, 10:26:16
Florin_cj Florin_cj is offline
Member

Data înregistrării: 10.04.2013
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc

Multumesc pentru completari!

Sa multumim Lui Dumnezeu pentru pacea pe care am primito!
Poate ca prin gura mea s-a strecurat ceva necurat si tot ceea ce este necurat este de la nevrednicia mea, de aceea poate nu mi-ar strica un calus, dar ideia de baza era:
Adevarul nu se poate face din pricina unei legi, ci din dragoste fata de Adevar, asta pentru ca ceea ce facem sa ramana vesnic adevarat! Dar cine este fara de pacat? Doar prin rugaciune cu credinta si dragoste, a noastra a tututror, se poate ajunge la Adevar! Dar omul din pricina pacatului considera misterul ceva demn de iubit, eu pot sa spun ca iubirea misterului nu mi-a adus decat neliniste si frica, ba mai mult m-a poticnit si am vrut sa intorc misterul cu un alt mister pentru fratii mei si am facut mai mare neliniste!
De aceea repet: eu pacatosul sunt nevrednic sa scriu aceste cuvinte, sunt doar un scrib, fiecare va vedea in ele ceea ce are ochi sa vada, dar stiu cu adevarat ca daca adoarme constiinta mea, fratele meu intru Dumnezeu, va intinde mana cu dragoste dupa mine si ma va trezi cu o mangaiere Sfatnta, Cuvantul Lui Dumnezeu!

Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu liniste si rabdare!
Reply With Quote