View Single Post
Vechi 27.11.2007, 18:46:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
"cand iti aperi credinta,limba sa-ti fie ca de sabie."
asta e valabila pt cei care au primit darul iubirii si al smereniei adevarate, deci pt Sfinti. Ceilalti sa se vindece mai intai pe ei insisi...si apoi sa " taie" cu limba!:)
C-tine_C-tine... maimai... adica sa se vindece ei inshishi spui intai? shi eu care credeam ca trebuie pe ashtia sa-i vindece mai degraba cei sfintzitzi cam asha cum ne-a vindecat alexandra... ca limba chiar taie mai ales daca e bine ascutzita... sau iar ne-am intors la capra cu trei iezi... bine bine, dar ce ma fac daca e tzap? poi la evrei era o chestie interesanta... era un obicei interesant... ii ziceau la tzapul ala "duca-se pe pustii" ... cam asha shi la limba aia care nu este ca o sabie mare, mare, pana la cer cu care sa taie in doua luna, ca shi ea ne taie pinea ca asha cer copiii saraci: "Luna, luna Noua, taie painea-n doua, mie jumatate, tzie sanatate" acuma nu shtiu la ce luna se refera ei sarmanii, la aia de ghiatza de pe cer sau la aia calendaristica... C-tine_C-tine... ce sa mai vorbim, ca zice Apostolul "sa nu carecumva sa va apucatzi sa stingetzi duhul" oricum ceva aproximativ retzin eu, ca am defect la bibilica shi nu retzin prea bine...
Reply With Quote