Citat:
În prealabil postat de C-tin
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
"cand iti aperi credinta,limba sa-ti fie ca de sabie."
|
asta e valabila pt cei care au primit darul iubirii si al smereniei adevarate, deci pt Sfinti. Ceilalti sa se vindece mai intai pe ei insisi...si apoi sa " taie" cu limba!:)
|
C-tine_C-tine... maimai... adica sa se vindece ei inshishi spui intai? shi eu care credeam ca trebuie pe ashtia sa-i vindece mai degraba cei sfintzitzi cam asha cum ne-a vindecat alexandra... ca limba chiar taie mai ales daca e bine ascutzita... sau iar ne-am intors la capra cu trei iezi... bine bine, dar ce ma fac daca e tzap? poi la evrei era o chestie interesanta... era un obicei interesant... ii ziceau la tzapul ala "duca-se pe pustii" ... cam asha shi la limba aia care nu este ca o sabie mare, mare, pana la cer cu care sa taie in doua luna, ca shi ea ne taie pinea ca asha cer copiii saraci: "Luna, luna Noua, taie painea-n doua, mie jumatate, tzie sanatate" acuma nu shtiu la ce luna se refera ei sarmanii, la aia de ghiatza de pe cer sau la aia calendaristica... C-tine_C-tine... ce sa mai vorbim, ca zice Apostolul "sa nu carecumva sa va apucatzi sa stingetzi duhul" oricum ceva aproximativ retzin eu, ca am defect la bibilica shi nu retzin prea bine...