Citat:
În prealabil postat de mamidegemene
Buna dimineata
vroiam sa intreb daca ar avea nevoie doamna de alimente sau hainute? eventual daca aveti adresa dansei pt ai putea trimite pachete cine doreste
Multumesc :)
|
Ma bucura intrebarea dumneavoastra, mai ales daca ea va avea ecou si printre alti cititori. Orice ajutor, oricat de mic, este binevenit, un om necajit se bucura pana si pentru un covrig oferit... cu atat mai mult s-ar bucura pentru mai multe alimente. In ceea ce priveste hainutele, pe doamna ati vazut-o in filmulet, este mai scunda (cred ca are maxim 1.55) si mai plinuta. Pe fiul dansei (19 ani, cls. a XIIa) nu l-am cunoscut personal, nu stiu ce inaltime sau greutate are (presupun totusi ca este normoponderal), deci daca sunt tineri care au haine pe care nu le mai poarta si vor sa faca o fapta buna, sa nu ezite :).
In mesajul de pe prima pagina am postat datele de contact (cont bancar, nume, adresa, telefon). Voi relua aici adresa si numarul de telefon ( 0767.47.10.61 ) cu propunerea de a o suna pe doamna in ziua expedierii coletului, pentru a o anunta sa se prezinte la posta in 2-3 zile. La ce vecini "binevoitori" are in cladirea aceea, nu mica ar fi mirarea sa ia avizul din cutia postala si sa stea coletul cu saptamanile la posta,neridicat de nimeni (pentru ca nu s-a aflat de el), apoi sa se intoarca la expeditor.
Dricu Ioana
str. Theodor Aman, bl. Casa Alba, sc. B, ap.2, mansarda
Craiova, judetul Dolj