Citat:
În prealabil postat de Heaven
Vad ca nu mai merge linkul, uite aici -> http://www.youtube.com/watch?v=8aQBt...YowMqw&index=1
Si eu am vazut acest videoclip acum 1-3 luni,nu mai stiu sigur,prima oara am crezut ca e cam exagerat videoclipul si ca tipul a fost cam dur,insa l-am urmarit din nou ieri si acum cateva minute si mi-am dat seama ca e poate prea bland,e incredibil cum societatea din ziua de azi ne tine ocupati pe unii cu niste activitati desarte,parca am uitat ca pe acest pamant suntem doar calatori si viata este doar un abur care se arata putintel si apoi piere,ar trebui sa lasam totul si sa ne rugam neincetat pentru iertarea pacatelor noastre.
|
Ti-ai pus o noua poza la avatar care te aseamana si mai mult cu o membra mai veche de aici,heaven ca si tine Heaven.
Aproape am crezut ca este comentariul ei,numai ca citindu-l mi-am dat seama ca nu este ea,stiluri diferite!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|