View Single Post
Vechi 05.04.2013, 14:54:26
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Din cate vad eu problema este in felul urmator si foarte simpla:

In grupele respective, educatoarele nu fac nimic pentru copiii respectivi.

Ca solutie imediata eu as propune:

1. Mutarea in alte clase unde copiii au mai mult bun simt, si motivarea directa a aceste actiuni.

2. Reclamatie la educatoare in scris, pentru a monitoriza copiii care invata mizeriile astea care sa fie scosi din clasa respectiva daca sunt nesimtiti si nu sunt educati de acasa.

Daca educatoarea simte ca trebuie sa faca ceva printr-o reclamatie scrisa, cu siguranta ca o sa faca, pentru ca nu isi permite sa piarda slujba.

3. Urmatorul pas este reclamarea educatoarei si urmatorul pas este reclamarea directoarei scolii dar si a educatoarei.

Nu poti sa dai inapoi chiar asa de usor, si poate ca daca este putina presiune pusa pe educatoare se mai schimba si ele.
Daca le faci scandal si reclamatie scrisa la inspectorat cu siguranta ca vor schimba lucrurile pe acolo, si le vor mai certa sa fie mai atente.

Pe unde am trecut eu, am vazut clar un tipar frumos: daca directoarea este ferma si isi stapaneste educatoarele, atunci acestea isi fac treaba corect. Si am vazut multe educatoare corecte, dar bineinteles, sunt si contra-exemple.

Last edited by gpalama; 05.04.2013 at 14:56:55.
Reply With Quote