View Single Post
Vechi 02.04.2013, 00:45:59
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Am primit acest mesaj si ma grabesc sa vi-l impartasesc si voua:

Melcii dau târcoale grădinii tale și fac ravagii printre răsadurile tale? Atunci pune într-o farfurie de tablă (aluminiu) câteva felii de castravete și grădina ta va scăpa întreg sezonul de dăunătorii nepoftiți.
Chimicalele din castravete reacționează cu aluminiul farfuriei și emană un miros imperceptibil pentru oameni, dar care este neplăcut pentru dăunătorii care vor elibera zona.

Sa speram ca le vom veni de hac!
Am citit mesajul la 7 dimineata si tare m-am bucurat,m-am sculat am luat o folie de aluminiu,am taiat castraveti si I-am pus afara la usa,unde am plante terorizate de melci!
Acum,pe la 2 am fost afara sa vad care-I miscarea si am gasit pana si castravetii mancati de pe aluminiu...no comment!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote