Citat:
În prealabil postat de iuliu46
|
OK. Hai sa incercam sa fim civilizati. Imi cer scuze pentru comportamentul meu de mai devreme. O sa ma uit la materialele voastre in speranta ca imi acordati acelasi repect.
Am ales videoclipurile repective pentru ca ele contineau niste puncte scurte si valide, un fel de concluzii.
Acele "lozinci" fac parte din dezbateri care dureaza minim o ora si jumatate.
Recomand sa va uitati la cateva dezbateri in care elitele din ambele domenii (teologic si stiintific/filozofic) se intalnesc. Vedeti cum rezista religia la control si cum rezista stiinta.
Mie nu mi-e frica sa vad ambele parti. Abia dupa ce am vazut ce argumente ofera ambele am putut alege partea de care ma aflu.
Aveti aici linkul unei dezbateri in intregime
http://www.youtube.com/watch?v=GJTNpVrEXzE pe care puteti sa o urmariti cand doriti.
Faptul ca sunt de acord cu Dawkins, Hitchens, Denet sau Haris nu inseamna ca ii imit. Cum tu nu il imiti pe Pitagora sau pe Arhimede.
M-am uitat rapid peste articolul postat de Iuliu (5600 de cuvinte sunt cam multe :) ). Nu inteleg ce exact vrei sa iau la cunostinta din acest articol. Ca miscarea umanista din MB are caracteristici asemanatoare cu religia si ca asta ar fi un lucru rau?