View Single Post
Vechi 27.11.2007, 01:07:23
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

SA-L AJUTAM PE IONUT .

Ionut a scris pe forumul OTV;'Domnule Dan Diaconescu, sunt intr-o situatie disperata, nu stiu in ce parte s-o mai iau, mama mea sa operat de cancer la plaman acum un an de zile pe aceea vreme noi nu stateam bine financiar, iar mama mea trebuia sa se opereze.Am decis sa ne inprumutam de bani ca sa putem sa se opereze, mama.Suma pe care am inprumutato este de 2500 de euro, mama si tata sunt pensionari pe caz de boala, mama are o pensie de 230 de lei si tata de 220 de lei iar eu muncesc si am un salariu de 500 de lei. Sunt un pusti la 19 ani si nu am cum sa iau nici credit de la banca pentru ca nu am 21 de ani si nici nu am la cine sa ma inprumut din nou, am incercat peste tot familie, prieteni, personalitati, m-am umilit in fata lor, m-am pus in ghenunchi si i-am implorat pentru ca sa ma ajute cu o suma de bani.Nu mai dorm de 2 zile, alerg prin Bucuresti ca un caine zi si noapte maine este ultima zi in care pot sa restitui bani sau daca nu pierd tot si maine cred ca va fii si ultima mea zi din viata, sunt disperat.Nu stiu daca este corect pentru o suma de 2500 de euro sa inchei socoteala cu viata nu mai am la cine sa apelez, toata lumea imi intoarce spatele iar eu sunt acum intr-o situatie de viata si moarte.Nu am postat aici pe forum ca sa cersesc, pot sa restitui bani pe luna 100 de euro sau sa lucrez la dvs. in televiziune operator sunet, cameraman sa spal geamuri fac orice.Oricum nu cred ca cineva ma poate ajuta in mai putin de 24 de ore cu aceasta suma de bani, vin in fata dvs. si a telespectatorilor si in fata la o tara intreaga sa va implor sa ma ajutati Vreau sa ma duc la o facultate dar daca situati financiara de acasa nu ma poate ajuta din cauza aceasta ma duc la munca si nu imi pot face si eu un viitor.Pana maine daca nu o sa pot face rost de 2500 de euro o sa inchei orice socoteala cu viata.Imi cer milioane de scuze fata de dumneavostra si fata de userii de pe forum si in fata mamei mele si al tatalui meu...daca am gresit cu ceva, prefer sa ma inprumut sau sa cer decat sa dau in cap, imi mai cer inca odata mii de scuze daca am gresit ortografic dar am lacrimi in ochi si nu ma pot stapani.Daca cineva ma poate ajuta sau daca Dvs. domnule Dan Diaconescu va rog sa sa ma sunati pe numarul de telefon 0720858647 sau la adresa de mail : ionut_clp@yahoo.com
Va multumesc pentru ca ma ascultati, cu tot respectul Ionut!'

http://www.otvforum.com/viewtopic.php?t=1123
Reply With Quote