View Single Post
Vechi 28.03.2013, 11:39:10
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu am probleme hormonale si sterilitate secundara de la 20 de ani, care o data cu varsta se inrautatesc; conform declaratiilor vehiculate pe aici cele care ca mine ar trebui dupa voi sa se arunce de pe stanci?

Din fericire nu ma nelinistesc prea tare ca nu sunt mama pana in prezent,Slava Domnului imi impart iubirea in multe directii si nu asa cum fac mamele de profesie,exclusivist si egoist numai pt urmasii lor!
Dragă Yasmina, multe în viața omului atârnă de mintea și inima lui, deși nu toate. Cât privește ceea ce ține de tine, eu unul admir și îndrăgesc, precum știi, așa cum ne cunoaștem pe forum.
Acum, aș vrea să te gândești la faptul simplu că femeile care sunt mame au făcut, odată cu primul copil, o trecere la un mod de viață semnificativ diferit de cel dinainte de a deveni mame. Am văzut la soția mea și la multe femei cum se schimbă o mulțime de date ale ecuației personale. Din fericire, multe se îmbunătățesc în ființa lor, din nefericire apare și o anumită infatuare care, dacă nu aparține unei femei proaste-bocnă, le conferă chiar un farmec aparte mamelor. Fii așadar îngăduitoare în privința unor accente sau exagerări pe care le poți găsi în teoria mamelor despre mame... În definitiv, câtă vreme se păstrează limitele bunului-simț și ale rațiunii, aceste exagerări sunt benigne, cu real folos în împlinirea grelei lor sarcini. Pentru că a fi mamă este lucru tare dificil, de multe ori, de foarte multe ori...
Vei cunoaște și tu, cu harul Domnului, la vremea potrivită aceste modificări și poate vei zâmbi atunci, mai îngăduitoare, către tine însăți... Deocamdată exersează zâmbetul bunăvoinței către surorile care sunt deja mame și nu te necăji. Zău, chiar nu sunt motive întemeiate de supărare...:)
Reply With Quote