View Single Post
Vechi 28.03.2013, 00:44:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de marius.necktarios Vezi mesajul
Doamne ajuta!
Am o problema grava in viziunea mea, si nu prea mai gasesc scapare... asa ca m-am gandit ca ma puteti ajuta dvs.
Ma enervez foarte repede, sunt mereu agitat, mereu mahnit (ma enervez din chestii fara motiv, probleme minore, sau foarte minore). Sunt invidios, judec, vb de rau pe ceilalti, intr-un cuvant sunt RAU. Adica imi este ciuda pe cei laltii, nu imi gasesc linistea, implinirea. Sufletul meu este mereu inchis, nu ma bucur de binele altora, nu ajut cu inima pe ceilalti, de parca este intunecat... NU vreau sa fiu asa, insa nu prea stiu cum sa scap de asta, fiindca ma chinuie, nu imi pot bagi implinirea sufleteasca. Tin sa mentionez ca ma spovedesc, ma impartasesc, merg regulat la biserica, ma rog, fac fapte de milostenie... dar cu toate astea nu pot sa implinesc marea porunca a dragostei.
Vreau sa numai fiu asa, vreau sa-mi schimb modul de viata si de gandire.
Sper din suflet sa ma ajutati cu sfaturile (cat mai multe).
Uitandu-ma la ID-ul ales de tine: "Necktarios", ceva imi spune ca deja lucrezi la salvarea sufletului tau, odata ce deja vezi cu alti ochi pacatele pe care le ai si care acum te deranjeaza. Nu toata lumea vede asa limpede ce pacate are. Vad de asemenea ca nu le gasesti nicio scuza si ai vrea sa scapi definitiv de ele. Din pacate aceasta este o lupta si nu se ajunge la victorie asa repede. Trebuie rabdare.
Reply With Quote